Categories
Nou Barris es mou

Torna a funcionar el servei a domicili del Mercat de Montserrat

Des del mercat ens informen que a partir del dimecres 6 de maig el Servei a Domicili Perifèrica 9B del Mercat de Montserrat torna a estar operatiu funcionant en aquest horari:

De dimecres a dissabte

De 10 a 14h per fer comandes

De 15 a 19h es repartiran

Totes les entregues es realitzaran al portal o porteria (a peu de carrer), per tant si fem la compra presencial al Mercat ens demanen que portem bosses pròpies que ells portaran a les caixes de transport per facilitar les entregues complint les mesures de seguretat i distanciament.

També podrem fer la compra per wathsapp al mòbil 696 731 950, indicant la comanda, la relació de productes, les quantitats i el número de les parades on els volem adquirir. Aquí teniu la numeració de totes les parades: https://www.mercatmontserrat.com/parades.html

Es prioritzarà el pagament amb targeta de crèdit. Visca el mercat de proximitat!