Categories
Serveis Socials

Nou punt de distribució d’aliments a Nou Barris (a partir del 5 de maig)

A part del centre Cívic de Can Basté, l’Ajuntament ha habilitat un nou punt extraordinari de repartiment d’aliments al Casal Infantil de Trinitat Nova, que entrarà en funcionament a partir del dimarts 5 de maig.

Els horaris i condicions són els mateixos per a tots dos.

  • Casal Infantil de Trinitat Nova (carrer Vila-real, 7).
  • Centre Cívic Can Basté (passeig de Fabra i Puig, 274).

Horaris: De dilluns a dissabte, d’11:30 a 13:30h.

Són de lliure accés i no cal derivació de serveis socials.

Es distribueix un àpat complet per persona (plat principal, fruita i làctic).

El perfil és per a persones soles i no per a famílies amb fills, que cal derivar a Serveis Socials, tot i que excepcionalment es podran repartir àpats a persones amb fills a casa mentre no arriben les ajudes. Tampoc no van dirigits a persones sense llar, perquè ja tenen dispositius específics.