Categories
Salut

Missatge de les farmàcies del barri

Volem fer-vos arribar un missatge important de les farmàcies del barri: NO TRENQUEU EL CONFINAMENT el dimarts per anar a buscar-hi mascaretes, perquè fins a partir del dia 20 d’abril no estaran disponibles.

La millor manera de parar el virus és continuar prenent les precaucions que hem portat a terme fins ara i quedar-nos a casa en la mida de les nostres possibilitats. Les persones de risc i les que han d’anar a treballar, sobretot en transport públic, són les que més les necessiten de moment. Siguem solidaris i quedem-nos a casa.

Des d’aquí volem agrair a les farmàcies del barri la gran labor que estan fent per ajudar i acompanyar el veïnat en aquesta crisi sanitària. No les col·lapsem! A través de la xarxa PromosalutProspe ens aniran comunicant quan i com podrem recollir-les. Si us plau, feu difusió d’aquest missatge.