Categories
Desconfinament

Acaba l’estat d’alarma i recuperem equipaments del barri

Des d’avui, i especialment a partir de diumenge 21 de juny que acaba oficialment l’estat d’alarma, canvia la mobilitat i es recuperen moltes de les activitats i espais que s’havien restringit. Podeu trobar els detalls de la informació municipal aquí.

Respecte al nostre barri, estem contents de poder compartir que el Casal de Barri obrirà portes el 25 de juny; el local de l’AV de Prosperitat estarà disponible a partir del 26 de juny i el centre de Serveis Socials d’Enric Casanovas reobre a partir del dilluns 22 de juny. Un equipament totalment necessari que ha trigat massa a obrir.

Tant el Casal com l’AV anirem informant amb més detall sobre els horaris i usos.

A la vegada, és molt important mantenir les quatre mesures que s’han mostrat efectives per aturar l’expansió d’un virus que encara està present: distància física, ús de mascareta, rentat de mans i sentit comú.