Categories
Fem esport amb el Poliesportiu Valldaura

El Poli es prepara de valent per a la reobertura

El Poliesportiu Valldaura ha estat actiu durant el confinament intentant no perdre el contacte amb usuaris i entitats i treballant perquè, malgrat el tancament de les instal·lacions, aquest projecte de gestió veïnal que alberga més de 1.400 usuaris fixes setmanals sigui viable econòmicament i segueixi complint la seva important funció social.

Ara s’està preparant per poder obrir amb totes les condicions de seguretat a partir del 29 de juny, amb l’objectiu d’acollir:

– El Casal d’estiu de la Fundació per a l’Esport i l’Educació a Barcelona.

– Algunes de les activitats del club de Bàsquet Nou Barris i el club Esportiu Futbol Sala Prosperitat-Nou Barris.

Adaptar els protocols, ràtios i tipus d’activitat als nous requisits sanitaris és tot un trencaclosques per a l’equip i les entitats de la gestora. Coneixent la força del Poli, estem segurs que ho aconseguirà. El barri ho necessita.