Categories
Serveis Socials

Reobren tres centres de serveis socials a Nou Barris: bona notícia, però és insuficient!

El dilluns 25 de maig reobren els centres de Serveis Socials de Porta-Vilapiscina-Torrellobeta, Turó de la Peira i Roquetes. Ens n’alegrem, però no és suficient per atendre la problemàtica social que hi ha als nostres barris.

El passat 5 de maig la Coordinadora d’Associacions de Veïnes i Entitats de Nou Barris ja va fer la demanda de manera oficial al ple del districte: que reobrin de manera urgent TOTS el centres dels barris. És la millor manera de detectar els problemes i arribar a la població de manera eficaç.

Com en el cas de l’equipament que estava de guàrdia, els tres centres oberts als barris donaran prioritat a l’atenció de persones i col·lectius en situació d’urgència, com infants en risc, casos de violència masclista, persones grans o dependents sense suport de l’entorn i situacions de necessitat extrema.

Es podrà demanar hora en cita prèvia al telèfon habitual de serveis socials (93 619 73 11) o anar presencialment als centres oberts. L’atenció es continuarà prestant prioritàriament de manera telemàtica i presencialment si ho requereix la situació.

L’horari excepcional de l’atenció presencial als centres de Serveis Socials serà de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

L’horari d’atenció telefònica, de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores i divendres de 9 a 14h.