Categories
Nou Barris es mou

La xarxa 9 barris Acull considera urgent poder obrir el local de Via Favència

Així ho ha demanat a l’Ajuntament a través de diversos correus des del passat 30 d’abril, i també amb una petició formal al Plenari del districte celebrat el 6 de maig.

El motiu: que es presta un servei essencial a les persones més vulnerables i en risc d’exclusió, que la crisi sanitària i el confinament no han fet més que augmentar.

Tant les usuàries i usuaris com les xarxes de suport dels barris necessiten accedir a una atenció i assessorament que ara mateix es fa en condicions molt precàries, en no poder comptar amb els recursos que hi ha al local (l’advocat està literalment desbordat realitzant tramitacions que no poden esperar).

9 Barris Acull avala que es poden garantir totes les mesures de seguretat al local, per a la qual cosa s’ha presentat el corresponent pla de contingència. L’Ajuntament ha de respondre ja a aquesta petició.