Categories
El Casal de Barri "a casa"

Vermutsical posposat a diumenge – #ApagónCultural

El món de la cultura ha convocat una vaga de 48 hores a internet (avui divendres 10 i demà dissabte 11 d’abril), durant la qual es crida a “apagar” els continguts culturals a les xarxes com a protesta pel maltractament institucional cap a aquest sector que, malgrat ser un dels grans perjudicats pel tancament real dels espais culturals, no està rebent mesures de suport.

Tant els artistes del barri com el Casal se sumen a la reivindicació, per tant el Vermutsical previst per demà se posposa a DIUMENGE amb el mateix horari.

Una de les coses que està demostrant aquesta crisi sanitària és que la cultura és la millor eina per lluitar contra la soledat, la por i la desconnexió social. Són un servei bàsic! Tot el suport a la protesta.