AntivirusProspe
84 subscribers
63 photos
3 videos
191 links
Xarxa solidària de Prosperitat en temps de Coronavirus
Download Telegram
I què demanem per a la sanitat pública?
👉Equips de protecció
👉Contractació estable
👉Retorn de les pagues pendents
👉Sanitat 100% pública
👉Gestió directa dels geriàtrics
👉CAP retallada més!
Com cada dimecres a les 12h, les entitats en defensa del dret a la salut convoquen concentracions al davant dels hospitals per reclamar amb més força que mai una sanitat 100% pública i amb recursos suficients. La Coordinadora SAP Muntanya ens convoca avui a l'hospital de la Vall d'Hebron. Amb 😷!
És fàcil d'entendre: fora privada de la sanitat pública. Aquesta tarda al CAP de Guineueta .
Nou Barris es mobilitza per la sanitat pública: aquest matí al CAP de Roquetes. NO volem privatitzacions dels serveis sanitaris com el contracte que acaba de donar la Generalitat a Ferrovial per al seguiment de la Covid-19 (una empresa condemnada per corrupció) 😡.
Recordeu, a partir de les 11:45 el Casal de barri mostra un tast dels tallers i comissions que formen part de la seva activitat quotidiana. Ara que ens hem hagut d'aturar, és un bon moment per fer-hi un cop d'ull i saber què s'hi cou. Ens ho expliquen els mateixos protagonistes 🎥. A: https://www.casalprospe.org/esdeveniments/el-casal-es-mostra-i-el-pintxo-del-olaya
La Coordinadora SAP Muntanya i la xarxa de suport de Trinitat Nova convoquen tot el veïnat aquest dimarts 16 de juny a les 12 hores al CAP de Chafarinas, per donar suport al personal sanitari i defensar un servei de qualitat per a l'atenció primària amb més recursos, personal i pressupost, i sense cap retallada més. Porta-hi 😷.
Avui a les 12 del migdia al CAP de Chafarinas. Veïnat i professionals diem: Sanitat 100% pública!